KALLT
HEMBAKAT BRÖD 29:-
NACHOS – aioli & salsa 65:-
CAPRESE – tomat, basilika, rödlök, 69:-mozzarella
OLIVER – marinerade i örter 52:-
GRUYERE (grottlagrad ost) – ingefärs- & 75:- apelsinmarmelad
MANCHEGO (spansk fårost) – 72:- marinerad i honung & chili
PROSCIUTTO – portvinskokta fikon 72:-
BRESAOLA (lufttorkat italiensk oxkött) – 72:- ruccola, parmesan, tryffelolja
VARMT
VITLÖKSBRÖD – aioli 48:-
AUBERGINE – gratinerad m. kryddig 74:- tomatröra & parmesan
CHAMPINJONER – sauterade i vitlök & 59:- persilja
KLYFTPOTATIS – aioli, salsa 58:-
JALAPEÑOKLYFT – jalapeñomajo, riven 63:-parmesan
PROSCIUTTOKNYTE – chévre, 79:- päron, balsamicoreduktion
DAVIDSHALLS RISOTTO – 85:- blandad svamp, tryffel, parmesan
CHÈVRE (fransk getost) – 75:- digestivekex, jordgubbs- & limemarmelad
FILODEGSRULLAR – mozzarella, 77:- prosciutto
SNIGLAR – vitlök, persilja, 92:-hembakat bröd
FISK & SKALDJUR
SCAMPI – vitlök, chili, hembakat bröd 92:-
BLÅMUSSLOR (ekologiska) – vit vin, 89:- grädde, persilja, hembakat bröd
TORSKRYGG – kaprissmör 89:-
KÖTT
KRYDDIG OXKORV 62:-
KYCKLINGSPETT – mangochili glaze 74:-
ANKBRÖST – portvinskokta fikon 115:-
BABY BACK RIBS – Davidshalls BBQ 88:-
KALVFÄRSBIFFAR – tomatsås, vit ost 85:-
MINIBURGARE – pulled beef på 82:- högrev, jalapeños
LAMMRACKS – 129:- timjan- & vitlöksmarinerade, ört- & citruscreme
Plocktallrik
1. Vit ost, oliver, aubergine, aioli, 189:-soltorkade tomater, bärkapris, hembakat bröd
2. Manchego marinerad i honung/chili, 215:-Gruyere (m. ingefärs- & apelsinmarmelad), Chévre (gratinerad på digestivekex jordgubbs- & limemarmelad)
3. Prosciutto, Bresaola, oxkorvar, oliver, 249:-vitlöksbröd, aioli, hembakat bröd
4. Prosciutto, bärkapris, vit ost, aioli, 209:-soltorkade tomater, oliver, hembakat bröd