KALLT

HEMBAKAT BRÖD                                         29:- 

NACHOS – aioli & salsa                                65:-

CAPRESE – tomat, basilika, rödlök,            69:-mozzarella

OLIVER – marinerade i örter                        52:-

GRUYERE (grottlagrad ost) – ingefärs- &   75:- apelsinmarmelad

MANCHEGO (spansk fårost) –                    72:- marinerad i honung & chili

PROSCIUTTO – portvinskokta fikon           72:-

BRESAOLA (lufttorkat italiensk oxkött) –  72:- ruccola, parmesan, tryffelolja

VARMT

VITLÖKSBRÖD – aioli                                    48:-

AUBERGINE – gratinerad m. kryddig          74:- tomatröra & parmesan 

CHAMPINJONER – sauterade i vitlök &     59:- persilja 

KLYFTPOTATIS – aioli, salsa                       58:-

JALAPEÑOKLYFT – jalapeñomajo, riven    63:-parmesan 

PROSCIUTTOKNYTE – chévre,                    79:-  päron, balsamicoreduktion

DAVIDSHALLS RISOTTO –                           85:- blandad svamp, tryffel, parmesan

CHÈVRE (fransk getost) –                            75:- digestivekex, jordgubbs- & limemarmelad

FILODEGSRULLAR – mozzarella,                 77:- prosciutto

SNIGLAR – vitlök, persilja,                            92:-hembakat bröd

FISK & SKALDJUR

SCAMPI – vitlök, chili, hembakat bröd        92:-

BLÅMUSSLOR (ekologiska) – vit vin,          89:- grädde, persilja, hembakat bröd

TORSKRYGG – kaprissmör                           89:-

KÖTT

KRYDDIG OXKORV                                          62:-

KYCKLINGSPETT – mangochili glaze         74:-

ANKBRÖST – portvinskokta fikon             115:- 

BABY BACK RIBS – Davidshalls BBQ          88:-

KALVFÄRSBIFFAR – tomatsås, vit ost        85:-

MINIBURGARE – pulled beef på                 82:-  högrev, jalapeños 

LAMMRACKS –                                            129:- timjan- & vitlöksmarinerade, ört- & citruscreme

Plocktallrik

1. Vit ost, oliver, aubergine, aioli,               189:-soltorkade tomater, bärkapris, hembakat bröd

2. Manchego marinerad i honung/chili,    215:-Gruyere (m. ingefärs- & apelsinmarmelad), Chévre (gratinerad på digestivekex jordgubbs- & limemarmelad)

3. Prosciutto, Bresaola, oxkorvar, oliver,  249:-vitlöksbröd, aioli, hembakat bröd

4. Prosciutto, bärkapris, vit ost, aioli,       209:-soltorkade tomater, oliver, hembakat bröd