KALLT

HEMBAKAT BRÖD                                         29:- 

NACHOS – aioli & salsa                                69:-

CAPRESE – tomat, basilika, rödlök,            74:-mozzarella

OLIVER – marinerade i örter                        56:-

GRUYERE (grottlagrad ost) – ingefärs- &   79:- apelsinmarmelad

MANCHEGO (spansk fårost) –                    79:- marinerad i honung & chili

PROSCIUTTO – portvinskokta fikon           76:-

BRESAOLA (lufttorkat italiensk oxkött) –  79:- ruccola, parmesan, tryffelolja

VARMT

VITLÖKSBRÖD – aioli                                    49:-

AUBERGINE – gratinerad m. kryddig          79:- tomatröra & parmesan 

CHAMPINJONER – sauterade i vitlök &     65:- persilja 

KLYFTPOTATIS – aioli, salsa                       59:-

JALAPEÑOKLYFT – jalapeñomajo, riven    66:-parmesan 

PROSCIUTTOKNYTE – chévre,                    84:-  päron, balsamicoreduktion

DAVIDSHALLS RISOTTO –                           89:- blandad svamp, tryffel, parmesan

CHÈVRE (fransk getost) –                            79:- digestivekex, jordgubbs- & limemarmelad

FILODEGSRULLAR – mozzarella,                 79:- prosciutto

SNIGLAR – vitlök, persilja,                            98:-hembakat bröd

FISK & SKALDJUR

SCAMPI – vitlök, chili, hembakat bröd        99:-

BLÅMUSSLOR (ekologiska) – vit vin,          95:- grädde, persilja, hembakat bröd

TORSKRYGG – kaprissmör                           94:-

KÖTT

KRYDDIG OXKORV                                          69:-

KYCKLINGSPETT – mangochili glaze         79:-

ANKBRÖST – portvinskokta fikon             125:- 

BABY BACK RIBS – Davidshalls BBQ          89:-

KALVFÄRSBIFFAR – tomatsås, vit ost        87:-

MINIBURGARE – pulled beef på                 88:-  högrev, jalapeños 

LAMMRACKS –                                            135:- timjan- & vitlöksmarinerade, ört- & citruscreme

Plocktallrik

1. Vit ost, oliver, aubergine, aioli,               195:-soltorkade tomater, bärkapris, hembakat bröd

2. Manchego marinerad i honung/chili,    229:-Gruyere (m. ingefärs- & apelsinmarmelad), Chévre (gratinerad på digestivekex jordgubbs- & limemarmelad)

3. Prosciutto, Bresaola, oxkorvar, oliver,  269:-vitlöksbröd, aioli, hembakat bröd

4. Prosciutto, bärkapris, vit ost, aioli,       229:-soltorkade tomater, oliver, hembakat bröd