KALLT
HEMBAKAT BRÖD 29:-
NACHOS – aioli & salsa 69:-
CAPRESE – tomat, basilika, rödlök, 72:-mozzarella
OLIVER – marinerade i örter 54:-
GRUYERE (grottlagrad ost) – ingefärs- & 78:- apelsinmarmelad
MANCHEGO (spansk fårost) – 78:- marinerad i honung & chili
PROSCIUTTO – portvinskokta fikon 75:-
BRESAOLA (lufttorkat italiensk oxkött) – 79:- ruccola, parmesan, tryffelolja
VARMT
VITLÖKSBRÖD – aioli 49:-
AUBERGINE – gratinerad m. kryddig 78:- tomatröra & parmesan
CHAMPINJONER – sauterade i vitlök & 62:- persilja
KLYFTPOTATIS – aioli, salsa 59:-
JALAPEÑOKLYFT – jalapeñomajo, riven 64:-parmesan
PROSCIUTTOKNYTE – chévre, 82:- päron, balsamicoreduktion
DAVIDSHALLS RISOTTO – 88:- blandad svamp, tryffel, parmesan
CHÈVRE (fransk getost) – 79:- digestivekex, jordgubbs- & limemarmelad
FILODEGSRULLAR – mozzarella, 79:- prosciutto
SNIGLAR – vitlök, persilja, 95:-hembakat bröd
FISK & SKALDJUR
SCAMPI – vitlök, chili, hembakat bröd 98:-
BLÅMUSSLOR (ekologiska) – vit vin, 92:- grädde, persilja, hembakat bröd
TORSKRYGG – kaprissmör 92:-
KÖTT
KRYDDIG OXKORV 65:-
KYCKLINGSPETT – mangochili glaze 76:-
ANKBRÖST – portvinskokta fikon 125:-
BABY BACK RIBS – Davidshalls BBQ 89:-
KALVFÄRSBIFFAR – tomatsås, vit ost 85:-
MINIBURGARE – pulled beef på 86:- högrev, jalapeños
LAMMRACKS – 135:- timjan- & vitlöksmarinerade, ört- & citruscreme
Plocktallrik
1. Vit ost, oliver, aubergine, aioli, 195:-soltorkade tomater, bärkapris, hembakat bröd
2. Manchego marinerad i honung/chili, 229:-Gruyere (m. ingefärs- & apelsinmarmelad), Chévre (gratinerad på digestivekex jordgubbs- & limemarmelad)
3. Prosciutto, Bresaola, oxkorvar, oliver, 269:-vitlöksbröd, aioli, hembakat bröd
4. Prosciutto, bärkapris, vit ost, aioli, 229:-soltorkade tomater, oliver, hembakat bröd